Kruspersille

Inside we are all the Same

Om Kruspersille og sånn 12/11/2009

Jeg rager såvidt 1.60 over bakken og har fint, brunt hår. Jeg er utrolig flink til å rote, men er enda bedre på rydding. Jeg hater edderkopper og irriterende mennesker. Mennesker som er irriterende: de som ikke forstår enkle bussregler, de som bøller i køen, de som snakker altfor mye om kjedelige ting (særlig de som drøyer møter) og de som sutrer for mye.

Jeg er ellers svært opptatt av effektivitet, Grey’s anantomy, søte små babyer og å holde blodsukkeret på sitt riktige nivå. Ellers blir jeg gretten. Det er forresten også svært viktig å få nok søvn og å unngå stress-situasjoner. Derfor er jeg født 10 minutter for tidlig!

Man kan vel si at det meste jeg skriver bare er vrøvl. Ord, tanker og gjøremål som faller Kruspersille inn. Litt artig, litt kjedelig, litt kjærlighet, litt irritasjon, litt tulledikt, litt fliring av søkeord og et engangstilfelle; oppskriftsinnlegg.

ELSKER POSITIVE MENNESKER!   (Okey da, du kan innimellom skimte litt negativitet i innleggene mine, men hey! Det er da lov!)

Ps.Jeg forsøkte også å lære meg noen samiske ord. Vel, det ble avglemt etterhvert, men du finner «Dagens samiske ord«-innlegg  her.  Enjoy 🙂

 

Reklamer
 

4 Responses to “Om Kruspersille og sånn”

 1. gneis Says:

  Jeg liker det kruspersillen skriver, jeg.. 🙂

 2. Inigo Says:

  Jeg liker det kruspersillen skriver, jeg..
  +1

 3. undertegnede Says:

  hei, du..? Kan ikke du fjerne «den eneste ene»fra bloggrollen din? Det var gamlebloggen min, men noen «slemminger» rappa domenet mitt, så nå viser den bare til noe sånne dumme reklamegreier. Snufs. SNUFS altså!! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s