Kruspersille

Inside we are all the Same

Nye Strømmen storsenter 03/10/2012

Filed under: Babling — kruspersille @ 22:53

I februar flyttet vi til Lørenskog, og vi fikk dermed Strømmen storsenter som nærmeste nabo. Jeg oppdaget da på en av mine shoppingferder at senteret skulle utvides og bli fantastisk mye bedre. Fra denne februardagen har 25. oktober stått som en huskelapp på kalenderen min på telefonen. Denne dagen måtte jeg bare ikke gå glipp av.

Så nå venter jeg spent… Om dagene går jeg hjemme i mammapermisjon med min lille Sofia, og vi to er veldig spente på om vi får et nytt og fresht stellerom. Barnas Hus (som for øvrig flytter inn i den nye delen) har hatt et stellerom/ammerom tilgjengelig, og det håååper vi at vi får på nysenteret. Mat og bleier er jo en stor del av livet til Sofia, og dermed også en del av mitt liv 😉

Det som også er viktig for en hjemmeværende mamma med en liten baby er jo kaféer. Mødre i permisjon går på kafé (enten du liker det eller ei), og vi gleder oss til jordbærpikene åpner slik at jeg og barnevognmafian kan rulle ned dørene der.

Det er bare å sette av 25. oktober, dere! Den dagen kommer jeg til å stå på utsiden og banke på ruten like før det åpner. Så mye gleder jeg meg!

Dersom du vil lese mer, kan du gå inn på storsenterets egen blogg: www.shoppingblogg.no

Reklame
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s