Kruspersille

Inside we are all the Same

Tanker om invasjonen 16/01/2012

Filed under: Kruspersille tenker seg om — kruspersille @ 19:32
Tags:

Før jeg visste bedre, trodde jeg at en invasjon av kroppen kom til å være helt fantastisk. En slik rosenrød tilværelse hvor kroppen gløder, og du aldri har følt deg bedre.

Det er jo helt feil. I hvertfall stemmer ikke dette for meg.

Jeg har i 16 uker følt meg mindre bra.

Jeg er ikke pigg, og orker svært lite. Ligger på sofaen. Ligger i senga. Sitter i stolen. Sitter ved komfyren. Streiker etter 20 minutter på kjøpesenter. Streiker etter generelt ett kvarters gange. Sover klokka 09 om kvelden.

Jeg er konstant sulten, og det irriterer meg. Jeg spiser svært ofte nå, i frykt for å bli sulten. Og inni mellom etter at jeg har spist, særlig middag, føler jeg at maten ligger i spiserøret, men jeg er ikke kvalm. Heldigvis.

Jeg må fryktelig ofte på do, og særlig klokka 02 på natta når jeg helst vil sove. Og jeg får tørre hender av all håndvasken.

Jeg har vondt i høyre rumpeball, og når jeg ligger og skal snu meg, får jeg en stikkende smerte. Herlig det. Og hvis jeg nyser i tillegg, så kniper det av og til i magen slik at jeg må hviske «auu».

Jeg begynner å bli rund. Ganske rund. Men det er faktisk en av tingene jeg synes er helt ok inntil videre. Jeg slipper all bekymring for om genseren er for stram og at juleflesket synes.

 

Jeg trodde det skulle være mer koselig å bli invadert av en mageboer, og jeg håper at det beste ligger rett rundt svingen. Om en uke… ja da kommer den fine og flotte følelsen..

Noe skal man da gjennom for å skape et lite under  🙂

 

Reklamer
 

2 Responses to “Tanker om invasjonen”

  1. Hei. Håper du snart føler deg bedre. Kanskje det hjelper å se en fin film? Lage deg en god matrett?
    Selv lider jeg av insomnia. Men etterhvert blir man god på å holde ut. Fine de små tingene som gjør hverdagen lettere.

  2. Frøken Fryd Says:

    Åh.. Ja, jeg vet. Og føler med deg! Jeg følte meg fyllesjuk de første fire mnd. Matkicket vil roe seg etterhvert. Det stabiliserte seg hos meg etter noen intense uker der jeg måtte ha mat konstant! Nå har jeg bare enkelte sånne «spisedager».

    Om man ser bort fra alle plager underveis, er det ikke så ille å være innvadert av en mageboer. Var det til noen trøst? Hm, nei..ikke det?

    Men det vil altså komme dager der den fine og flotte følelsen er der. Jeg over! Samtidig lover jeg at det vil være mange dager der du føler deg helt elendig også. Det er en hærlig, men slitsom berg og dalbane.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s