Kruspersille

Inside we are all the Same

Heeeeei alle sammen! 20/08/2011

Filed under: Kruspersille tenker seg om,Osloliv — kruspersille @ 18:21

Vel møtt etter en herlig sommer! Jeg har vært veldig lenge i Nord-Norge, hvor det forresten har vært veldig få sommerdager, men det har alikevel vært topp. Mange fine dager har gått til å være med verdens søteste tantebarn, og jeg kjenner jeg savner begge to veldig nå.

Det å komme tilbake til Oslo har vært rart, men samtidig greit. Godt å bo i sitt eget hjem hvor alle sine egne ting er; sin egen seng, sitt eget kjøkken, sin egen sofa, sin egen bil ikke minst!  Samtidig har jeg tenkt litt ekstra på det å være i Oslo. Tok turen ned til sentrum i dag for å se på skadene. Grusomt å se regjeringskvartalet tildekket av hvit plast, og det å se at vinduer som har blitt blåst ut er dekket til med treplater… Kunne merke den guffene stemningen akkurat i det området jeg sto for å se på regjeringskvartalet. » Jeg vil ikke kalle han sitt eget navn..» sa noen som sto i nærheten.  Gikk etterpå til Stortoget, og der var blomsterhavet borte, men det sto fortsatt noen blomster inntil domkirken.

Jeg tenkte veldig på at jeg like godt kunne vært i sentrum den dagen det smalt. Følte meg på en måte litt utrygg og litt redd for at det plutselig skulle skje igjen. Jeg vet ikke helt. Tenkte iallefall veldig mye.

 

Oslove ❤

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s