Kruspersille

Inside we are all the Same

Berlin – en herlig ferie 26/02/2011

Filed under: Bildeblogg,Disse fine tingene — kruspersille @ 23:07

Guten tag, guten abend und so weiter.  Jeg er kommet hjem fra Berlin, og det har vært en herlig tur. Vi bodde på et 4-stjerners hotel (Ivbergs hotell) som vi var veldig fornøyde med. Det var ekstremt billig, vi betalte 1500 kroner for fire overnattinger inkl. frokost m/ varm buffét. God service, romslige rom og god frokost. Kan vel også få med at vi reiste med airberlin, og de hadde også GODE priser. 320 kroner tur/retur! Anbefales!

Tysken ble gravd frem fra glemmeboken. Må si at mye var glemt bort, så mye har blitt forfrisket i løpet av disse dagene. Det gir meg lyst til å lære mer tysk, kanskje jeg må bli den der tysklæreren jeg alltid har hatt lyst til å bli.

Så hva har man da gjort i disse dagene i Berlin?   Skal innrømme at dagene har gått en del i shopping, og til inntak av god mat og drikke. Berlin sies å være en av de billigere byer i Tyskland, og ganske mye av maten og drikken er ekstremt billig dersom du ikke går på Feinschmeker steder dog. Vi betalte vel rundt 50 Euro (400 NOK)  for tortillachips til forrett, to Fajitas-middager, en øl og tre drinker av typen Strawberry Margarita. Får ganske mye for pengene kan en vel si.

Måltid i Berlin

Brandenburger Tor

Har bare positive opplevelser med byen. Sånn bortsett fra at jeg ikke kunne finne balsam, og det var litt irriterende hver morgen under hårbørstingen. Også var vi innom et ganske døll museum, og det er vel ikke en opplevelse jeg kommer til å trekke opp av hatten hvis noen skulle spørre hva vi har gjort. «Neues musem» lar oss se Nefertiti-bysten, og sånne egyptiske og romerske saker, og helt sikkert andre ting, men jeg klarte ikke sette meg inn i det. Det var så K-J-E-D-E-L-I-G! Jeg er ikke noen musemsvandrer,akkurat.

Her står jeg og forsøker å virke veldig interessert

Auf wiedersehen!

Reklamer
 

3 Responses to “Berlin – en herlig ferie”

  1. Sandra Says:

    Ingen bilda av reisefølge? 😀

  2. Kruspersille Says:

    Reisefølge en dessverre svært så streng på bilda som legges ut. Dessverre 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s