Kruspersille

Inside we are all the Same

The world didn’t stop. I am alive. Jeg puster. Yeah. 12/08/2010

Filed under: Babling,Osloliv — kruspersille @ 21:26

Det virker kanskje ikke slik til tider. Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt har bloggen egentlig. Det er liksom hjertebarnet, og skal være der. Sånn til nødsituasjoner hvor jeg får lyst til å skrive. Nå skriver jeg fordi jeg føler meg presset til å gjøre det. Skriv,Kruspersille, skriv for faen! Og hun skriver. Prøver i allefall.

Det har nok noe med at jeg innbiller meg at det jeg skriver bør være av noe fornuft, og er det ikke fornuftig bør det iallefall være litt morsomt, og er det verken det ene eller det andre bør det være VIKTIG. Og det er det ikke enkelt å få til, tror jeg. Jeg er ikke en som blogger om hva jeg spiste til middag i går, i dag og i morgen, eller viser deg dagens outfit (Det skulle tatt seg ut,forresten!).

Så hva har jeg gjort den siste uka?  Jo, jeg har feriert. Sovet lenge, shoppet masse og spist is. Tilbake på jobb på mandag, og har litt delte følelser om det. Ny jobb, nye mennesker, nye elever og nye utfordringer!

Tenker tilbake på våren

Reklamer
 

3 Responses to “The world didn’t stop. I am alive. Jeg puster. Yeah.”

  1. Tenkerbell Says:

    Jeg tror det er naturlig at man får et lite ord-vakuum når det har hendt store triste ting i livet og man har blogget om disse, for smått om senn går livet videre og ordene du tidligere skrev så lett ser tomme ut ved siden av de store vanskelige som fulgte deg i sorgen. Jeg gleder meg til de små ordene dine kommer tilbake:)

  2. vaskeklut Says:

    de store, viktige tingene er ikke alltid så viktige. jeg liker å lese om fjas også jeg. de små tingene. som det å spise is og shoppe. jeg liker det. jeg liker deg og bloggen din, uansett hvor viktig eller uviktig du skriver 😀

  3. Kruspersille Says:

    Veldig hyggelig å høre fra dere, jenter! Og at dere fortsatt følger med er jo helt utrolig! Jeg skal prøve og skrive litt fjas innimellom da! Det hadde jo vært litt gøy å være ånkli tilbake igjen! :))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s