Kruspersille

Inside we are all the Same

Merkelig drøm 2 23/11/2008

Filed under: Skriblerier — kruspersille @ 14:32

Æ har akkurat våkna på denna herlige søndagsmårran uten et snev av fyllesjuke, nåkka som hvertfall e heilt fantastisk. Skal slutte å fære ut førr godt!! 🙂 I allefall så har æ i natt hatt en enda sjukere drøm enn i siste blogginnlegg. Igjen en drøm som handle om forfølgelse, æ bynne å lure på ka det her betyr..?!

Vi e heime i huset vårres, og vi må springe rundt førr å gjømme oss. Æ står nede i kjellern på mitt gamle rom ilag me Elena og speide etter denna forfølgern. Plutselig ser vi en mørk skikkelse på yttersia, og han ser akkurat ut som den fyren som e med i Skrik-filman. Svart overdel med ei grusom maska og selvfølgelig en sånn krok. Vi blir sjitnervøs og spring inn på badet i kjellern mens vi tvihold på låsen. Han kommer inn i kjellern og liste sæ førbi døra kor vi står, og vi kikke i nøkkelhållet. Da ser vi at pappa går ilag me han,av en eller anna grunn.
Etterpå går vi ut fra badet og inn på et av soveromman førr å gjømme oss under dyna. Da kommer det ei ukjent jenta inn og ho sir at denna mannen e glad i å spise knokla….

Æ e glad æ våkna da æ gjorde det førr æ har aldri opplevd å få knoklan spist før. Æ har så vært å sjekka på drømmetyding.no og det står følgende om forfølgelse:

«Dette er en vanlig drøm og kan symbolisere et problem, en del av din personlighet, et mindreverdighetskompleks, eller en person du må bli kvitt. Drar forfølgeren innpå kan problemet øke, mens det motsatte vil skje hvis du løper raskere enn forfølgeren.»

Æ må gå inn i mæ sjøl, og finne ei løsning.

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s