Kruspersille

Inside we are all the Same

min fine nokia 5110 17/11/2008

Filed under: Skriblerier — kruspersille @ 18:28

Her en dag æ tok bussen heim la æ merke tel en gamling som drog fram telefon sin. En svær diger kloss av en mobiltelefon som så ut tel å være fra forrige århundre. Æ kom tel å tenke på min første kloss som æ fikk i 8.klasse: Det va en Nokia 5110, og man va ganske kul&heldig om man eide en sånn. En svær kloss med antenne som stakk ut… Fytte, den va gigantisk men god va den også. Aldri va man plaga, og strømmen kunne holde i ei uka, om ikkje meir.
Min neste telefon va en litt mindre telefon, men igjen en Nokia. Æ lure på om den heite 3310, æ huske virkelig ikke. Den va liten og handy. Lure på kor den tok veien…..?
Etter denna så fikk æ mæ en Nokia 6210, og det va et lite tilbakefall på kloss-størrelse. Den va jævli lang, men igjen ganske slank. Telefon blei sett på som en bissniss-telefon, men ka vesste man vel om d når man va 15 år.
I andre klasse på videregående kjøpte æ mæ en ny telefon, og denna gangen en lyseblå Nokia 7250i : min første telefon med fargeskjerm. En veldig fin telefon som va liten og handy, og hadde alt av moderne utstyr: kamera, mms,radio..osv En gang æ va så sint på min daværende kjæreste så kasta æ denna telefon i veggen, og i 2006 hang den såvidt sammen så da va d bare å kjøpe sæ en ny en. Denna gangen blei det en Samsuns D700, og det e den beste telefon æ nån gang har hatt. Det va sånn skyve-telefon, og det så ganske proft ut når man først satt i gang. Så va æ så lur å for på den største fyllekula natt t 1.mai 2006. Dansa heftig på dansegolve og oppdaga ikkje at telefon sakte glei ut av lomma, og borte blei den.. Bare et par uke gammel :/
Måtte selvfølgelig ordne mæ en ny en:
Denna gangen blei det en Sony Ericsson W-et eller anna. (den du har nu,carina) En kjempefintelefon som æ va meget godt fornøyd med, men også denna fikk litt hard medfart. (Måtte sende den en gang på reperasjon for teknisk feil da) Denna telefon bynte også å hangle litt, måtte teipe fast deksel og alt, og i januar 2008 bytta æ denna ut med en Samsung L-760, som æ forresten e strålanes fornøyd med…..! Opp med tommeln for Samsung!
Har hatt ett enormt forbruk av mobiltelefona, og æ va ikke klar over det før æ nu bynte å ramse dem opp! Hurra for miljøet!

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s