Kruspersille

Inside we are all the Same

Helg igjen 21/09/2008

Filed under: Skriblerier — kruspersille @ 11:05

På søndagan tenke man ofte at man aldri skal drekke igjen nånsinne. Det e akkurat som man sir om godtespising når man kvalmen e på topp, og du tenke du ikke skal spiste godteri igjen på evig tid, men egentlig så veit du at du om to tima sleike posen førr siste rest av sukkerkorn. Sånn e det akkurat med de her søndagan kor festen fra i går heng igjen. Førr min del så e kroppen kanskje litt sliten ja, og det sive ei ekkel alkoholstank opp i nesa mi. Blir småkvalm, og kan svakt erindre koffer det stinke sånn av mæ. Æ vandra rundt me ei øl på Driv i går, og SELVFØLGELI kræsja et rævhåll i mæ så det skvulpa øl over heile mæ. Kjente det rant øl nedi bhen og diverse, og æ blei irritert. (først i dag blei æ irritert…)
Statusen på utelivet i Tromsø by i går kveld va heilt ok. Det va ikke den beste festen æ har hatt,og heller ikke den verste. Æ va på et såkalt fotballvors med ho Maria, og der florerte det av gutta fra Skarp. Va ute på både Strut,Driv og Gründer, og æ kan faktisk opplyse om at æ møtte igjen denna trøndern som pressa mæ på sist æ va på nachspæll,stakkar… Egentlig en ganske herlig type med artig humor, men oppdaga at æ e sinnsykt dårlig på å forstå trøndersk førr det va i grunn vanskelig å forstå ka han sa innimellom..
Æ å Maria for på 7eleven førr å kjøpe oss litt nattmat, og æ e meget skuffa! Fikk pesskald Calzone, og det syns æ va ekkelt..Kæm som vil ha mat som e kald inni?! Ho burde nok ha lest bruksanvisninga ho bak disken..
Heldigvis,kan man vel si, så blei det ingen nachspæll i går, og det kan man prise sæ ganske lykkelig førr i dag. Så i dag sir æ at nu e d lenge te æ ska på fest igjen, men med det samme æ sir det så huske æ plutselig at vi skal ha pokerkveld på ondag med masse drinka. Så da gikk i grunn den flotte plan min i vasken.

Carina, æ sir det igjen, og det e ikke siste gang: Æ Savne dæ sånn! I helgen får æ merke at d ikke e me mæ på livet lenger!

I dag skal æ pleie kroppen min med et herlig biffmåltid på Steakers med gamlingan før de fær fra byen. Æ må si æ glede mæ vilt og uhemma te et bedre måltid! Seinar i dag så ska vi på SatsCorePuls. Vi tar helsa på alvor..!

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s