Kruspersille

Inside we are all the Same

Utfordring for sunnhetsfaktoren 18/09/2008

Filed under: Skriblerier — kruspersille @ 20:25

Narvesen gjør det store igjen. På utsida hadde de nemlig satt opp et skilt med et lekkert,veldig tiltalanes bilde av forskjellige typa smågodt, og smågodt det tiltrekkes æ veldig av. Æ kjente æ blei sugd imot det her skiltet, kor den latterlig billige prisen blinka i tusen forskjellige farga: «smågodt 6.90» Det her grusomme skiltet måtte æ da se i dag når æ gikk forbi Narvesen.
Æ kjente æ fikk vann i munn, og tunga hang langt etter på slep. Æ forbante Narvesen førr å drive med sånne her skrekkelige,horrible kampanja som heilt klart e lagd te førr å få sånn sunnhetsmenneska som mæ te å sprekke heilt og holdent!
Men sånn viljestyrke som æ (tydeligvis) hadde i dag så spaserte æ rett forbi. Æ lot smågodt være smågodt, trøsta mæ med at det snart e helg og for heller på Sats!
Der møtte æ Maria, vi hadde nemlig avtalt en SatsDate i dag. For på en grusom,men dog effektiv, HøyPuls-time, og æ trudde æ skulle dø. Smerte delux, men godt va det likavel! Etterpå tok vi styrketreningstime, så i dag har æ vært flink!

Ellers i dag har æ ikke vært på verken skole eller jobb. Våkna halv åtte (!) og så syslet æ med mitt. Leste faktisk mine første didaktikkpensum-side,men må si æ kjapt blei ganske umotivert. Æ prøvde å lese så godt æ kunne, men motivasjonen har aldri vært testede i det her matedidaktikkfaget,og det e synd. Spesielt synd e det fordi æ har en oppgave som skal skrives te neste søndag, og at den skal basere sæ på den her siden som æ faktisk ikke har lest… Dobbelsukk! Fant ut at det heller va lurt å pugge nån samiske glosa, vaske klær, lage middag, lime inn siste rest i fotoalbumet, se litt på tv også fære på Sats. Heilt klart at alt det her va mye viktigar enn å lese pensum! Prioriteringen mine e heilt på en snurr, men æ stresse fortsatt ikke. Æ jobbe ganske godt under press. (Tippe neste helg blir ei pressa, koselig helg..!)

Nu i kveld blei æ litt sur. Tenk, de gode,lekre ananasbitan som æ skjærte opp i går, har blitt en anelse brun! Æ som skulle holde sunnhetsfaktorn ved like med å spise litt ananas, men ikke om æ hæres det nu…

I mårra e planen som følger:
– Skal på skolen fra 8.30-12 og æ glede mæ! (Ingen ironi i denne setningen,faktisk!) Kæm forgude ikke vektora i rommet?!
-Så skal æ hjem for å rydde og vaske. Æ observerte nemlig nån hybelkanina her om dagen, og det som presse mæ te å ta livet av dem e det faktum at mamma&pappa mest sannsynlig kommer innom her i helga…
-Rundt halv fire skal æ og Ranveig ut å spasere litt. Trekke inn litt frisk luft og trimme skrottan vårres.
-Så skal æ fære hjem og slappe litt av, også lage mæ en videre plan for kvelden.

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s