Kruspersille

Inside we are all the Same

En lat onsdag som blei til en effektiv en 17/09/2008

Filed under: Skriblerier — kruspersille @ 21:47

Det e onsdag den 17.september, og æ har for en liten halvtime sia kommet i fra Sats. Tidligere i dag va d sånn: «åoffff,skal æ orke å fære i dag?næææh» Også fikk æ melding fra Elena om æ skulle være med, og da e d plutseli mye tøngre å si at man ikke orke, så da hadde æ i hui og hast svart ho: «ja,æ e me.» Vi skulle på Pilates,nemlig. Nåkka heilt nytt og spennanes! Pilates va virkelig nåkka æ forbant med å sitte i Lotus stillinga og puste inn og ut, inn og ut, mens man bevegde arman litt dynamisk i alle retninge. Æ kunne vel ikke tatt mer feil av det. Visst dreide Pilates sæ om å puste riktig; inn og ut,inn og ut… Men det dreide det sæ også om å gjøre diverse forskjellige bevegelsa som skulle styrke diverse muskelgruppe. Visste dåkker at Pilates faktisk e en mann? Ja,det va visst en smarting som fant på de her tingan kor pusting og sug-inn-magen va viktig.
Æ blir nok aldri å dra på Pilates igjen da det her virkelig ikke tiltalte mæ så veldig. Det va jo veldig behagelige øvelsa, men når de bli så behagelig at søstrene Fedreheim gjespe om kapp, da e d kanskje ikke rette plassen å være?

Så gikk vi ut av den her salen,og tenkte begge to: » Vi e nødd å gjøre nå anna…..Vi går å sjekke tima» Og der gikk vi i full fart for å rekke det som bynte halv åtte.. Det heile endte med at Elena for på Step (rød time!), gale menneske, mens æ for på SatsDans igjen. Æ må ærlig innrømme at æ faktisk va litt bedre i dag på dansinga førr æ hadde jo sett mange av stegan før. Pju! Telogmed sto æ på fremste rad og det e jo heilt eksepsjonelt! Så fikk æ faktisk skrevve ned en ny kjendis i kjendis-boka mi. Rina, heite instruktøren, og det e jo ho som spelte Andrine i hotel cæsar pluss at ho innimellom les nyheter på TvTromsø,eller så…
Akkurat som ikke alt det her va nok: Vi va gal nok t å fære på MageRygg etterpå… Så da klokka va ni va vi ferdig med dagens trim og kunne virkelig med god samvittighet fære hjem og klappe kværandre på skuldra!

Sunnhetsfaktoren e enda høy. Æ sitt her og dytte i mæ herlige oppskjærte ananas- og bananbita. Godt,godt godt! Life is good! Æ telle ned daga te helg: Nu e d bare to daga igjen! 🙂

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s